Kansrijk RT Praktijk voor Remedial Teaching regio Nijmegen, Malden, Molenhoek, Beek en Berg en Dal

De Remedial Teacher van Kansrijk RT

Karlijn Vroemen 

Mijn naam is Karlijn Vroemen. Al ruim 23 jaar ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Eerst als leerkracht daarna als Remedial Teacher en Intern Begeleider. Om kinderen nog beter te kunnen begeleiden heb ik daarnaast de Master SEN (Special Educational Needs) met leerroute Remedial Teaching met succes afgerond. Tevens Behandelaar Ernstige Reken- en Wiskundeproblemen en Dyscalculie (ERWD). Met deze kennis en ervaring streef ik naar het creëren van een krachtige, rijke en effectieve leeromgeving voor kinderen. 

 

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen volg ik met regelmaat nascholingscursussen en studiedagen. Ook heb ik geregeld overleg met andere professionals, aangezien dit bijdraagt om tot verdiept inzicht te komen en steeds te kunnen blijven werken met doelgerichte en weloverwogen effectieve aanpakken.

 

Waarom Kansrijk RT

Ik ben gedreven met passie voor het werk. Ik benader het altijd vanuit het positieve. Mijn focus ligt op wat een kind al kan en wat hij of zij nodig heeft om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen. Ik vind het een uitdaging om kinderen verder te helpen.

Zowel als moeder van twee kinderen als in mijn werk als Remedial Teacher bied ik kinderen kansen om zich verder te kunnen ontwikkelen. Vanuit dat perspectief is de naam Kansrijk RT ontstaan. 

 "Als je kind problemen heeft bij het leren,
dan is Remedial Teaching een mogelijkheid
om hem of haar te helpen het leren weer leuk te vinden"

 

 

Kansrijk RT - Praktijk voor Remedial Teaching in Malden, Groesbeek, Molenhoek, Beek-Ubbergen en Nijmegen

Kansrijk RT - Praktijk voor Remedial Teaching in Nijmegen, Malden, GroesbeekMolenhoek, Beek en omstreken.

 

Bel 06 - 46 206 203 of stuur een e-mail