Kansrijk RT Praktijk voor Remedial Teaching regio Nijmegen, Malden, Molenhoek, Beek en Berg en Dal

Op weg naar de brugklas, op weg naar "Snel leren = leuk leren"

Speciaal voor groep 8 en brugklas

De overgang van het basisonderwijs naar de middelbare school vraagt veel van kinderen. Kinderen krijgen te maken met een nieuwe school, nieuwe klas en met huiswerk. Om kinderen te ondersteunen bij de overgang naar de brugklas is het mogelijk om bij Kansrijk RT de training Op weg naar "Snel leren = leuk leren" te volgen. In deze training leer je in drie lessen belangrijke voorwaarden om een goede start op de middelbare school te kunnen maken. Je leert met meer focus te lezen, mindmappen te gebruiken bij het leren en natuurlijk hoe je het huiswerk handig in je agenda kunt zetten en bijhouden.

Lees meer
 

Snel leren = leuk leren

Cursus voor middelbare scholieren

Op de middelbare school weten kinderen vaak wel wat ze moeten doen. Hoe ze het moeten doen is vaak lastiger. Het plannen van al het huiswerk en het handig leren vraagt meer aandacht. Om kinderen hierin te kunnen ondersteunen biedt Kansrijk RT de training "Snel leren = leuk leren". Tijdens de training leer je op een efficiënte en goede wijze je huiswerk beter te plannen en organiseren. Je ontdekt je leerstijl en krijgt technieken om dit te verbeteren.

Lees meer
 

Snel leren = leuk leren VMBO

Speciaal voor alle VMBO-scholieren en brugklasleerlingen

Kinderen op het VMBO, of kinderen die net gestart zijn in de brugklas, hebben meer begeleiding nodig bij het leren. Ze hebben hulp nodig om meer grip te krijgen op het leren en om overzicht te krijgen over het huiswerk. Om kinderen hierin te kunnen ondersteunen biedt Kansrijk RT de training "Snel leren = leuk leren" -VMBO. Tijdens de training leer je met visuele ondersteuning je huiswerk te plannen en organiseren. Door daarnaast kinderen te leren om met meer focus te werken krijgen de kinderen meer kans op succes bij het leren.

Lees meer
 "Als je kind problemen heeft bij het leren,
dan is Remedial Teaching een mogelijkheid
om hem of haar te helpen het leren weer leuk te vinden"

 

 

Kansrijk RT - Praktijk voor Remedial Teaching in Malden, Groesbeek, Molenhoek, Beek-Ubbergen en Nijmegen

Kansrijk RT - Praktijk voor Remedial Teaching in Nijmegen, Malden, GroesbeekMolenhoek en Beek.

 

Bel 06 - 46 206 203 of stuur een e-mail